Mitt nya liv som morgonpigg...

Morgonpigga människor i all ära, jag tillhör den kategorin men då syftar jag till humant morgonpigga... Morgonpigg i den meningen att vakna runt 8-9, äta en god frukost för att sen ha hela dagen framför sig! Nu har vi som sagt en till familjemedlem som inte riktigt har samma definition på att vara morgonpigg som jag har... Prinsessan vaknar (studsar upp från sin puff) sisådär runt 05:30 och är då superladdad för att ta sig an den nya dagen!
Innan jag oh Tobias skaffade Wilda sa folk att det är som att ha en bebis, "Ja,ja" tänkte jag men det är verkigen så kanske t.o.m ännu jobbigare (har varken barn eller småsyskon därför tar jag mig friheten att säga så ;)).
Ett barn utvecklas iofs långsammare men går tids nog att prata med och fåd en att förstå innebörden av olika ord inte bara olika tonlägen på rösten. Jag trodde att jag nått botten i mitt liv av mörka ringar under ögonen efter en vecka på Magaluf för 6 år sen men det var ingenting mot nu!!! Testat ALLT! Covers från YSL, den som sägs ta bort allt som ens kan skifta mot blå-svart och som alla supermodeller använder, ingen skillnad på mina blåtiror, Makeup-stores som man kan blanda själv för att få rätt nyans, nope, blandar och kletar men ingen skillnad!
Så har ngn ngt tips på ett mirakel täckstift let me know!

Nu sitter jag med Wilda på vår balkong och trotsar kylan! Stod mellan att gå ut på vår soliga (men idag kyliga) balkong eller att städa, hmmm, ganska lätt val! Hur morgonpigg vår prinsessa än må vara går det inte att beskriva hur snabbt man kan ge upp sina egna behov för att få se henne glad :) Wilda älskar att vara på vår balkong, såfort jag eller Tobias närmar oss balkongdörren rusar hon som en rekyl fram och står och hoppar för hon vill komma med ut, ska filma och lägga upp!

Igår ensamhetstränade jag och Tobias Wilda på riktigt för 2:a gången. Innan har vi lämnat henne när vi går med soporna och med tvätten men de här gångerna fick hon vara herre på täppan själv i lägenheten i över en timme och det gick förvånansvärt bra båda gångerna! Är ett litet projekt innan man ska iväg, plocka unan ALLA skor (inte att glömma mina leopard ballerina med lite päls vilket jag gjorde en gång i ca 10 min. På dem 10 min lyckades Wilda skaffa sig en ny pälsbeklädd kompis att tugga på, haha!), gömma alla sladdar, välja ut lämpliga leksaker att ha för henne på golvet och sen kuna gå iväg utan att göra en "big deal" av det, inte helt lätt faktiskt! Idag väntar jag leverans från en butik med hundsaker. Wilda ska få en regnjacka och en jeansjacka :) Sidan heter petster.eu och har hur mycket fina saker som helst till hundar! Prinsessan har redan en hoodie tröja, en stickad tröja och en t-shirt men ingen regn- eller jeansjacka ;)



Wilda kommer vara så söt i jackorna :)

Igår märkte vi också att hon avskyr regn! Tobias försökte gå ut med henne men hon tvät-vägrade! Satte sig vid dörren och kämpade för livet för att slippa gå ut, hihi! När det väl slutat att regna var hon så nödig att hon fick kämpa för att gå ut i blöta gräset för att kunna göra sina behov... Med det sagt tror jag att henne regnjacka kommer bli succé! Små hundar fryser faktiskt... Folk kan tycka det är hur töntigt som helst att ha kläder på sina hundar men förutom att jag personligen tycker det är väldigt gulligt så behöver hon faktiskt det de dagar det är kyligt utomhus! Senare idag ska jag fika med Lisa och sen efter det ska lilla familjen till Tobias mormor så att hon får träffa Wilda också :) <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0